Ieder bedrijf en mens heeft een prachtig verhaal dat het verdient verteld te worden. Mijn missie is de ware verbinding te vinden met mensen, zo vind ik de essentie die ik kan vertalen in woorden. Met deze missie in hoofd en hart, ga ik geen tekstuele uitdaging uit de weg.

Als journalist bij het Noordhollands Dagblad heb ik heel wat vlieguren gemaakt. Ik interviewde menig bekende Nederlander voor de cultuurpagina’s die ik wekelijks gedurende meerdere jaren schreef. Met evenveel plezier ging ik op reportage in het huis van lichte zeden of draaide een dienst mee met een buitengewoon opsporingsambtenaar.

Mijn schrijfervaring begon ooit bij een regionale online nieuwssite en heeft zich in de jaren uitgebreid tot kranten en magazines. Uit mijn toetsenbord vloeien niet alleen interviews en reportages maar ook achtergrondverhalen, advertorials, columns, speeches en gedichten.

Mijn eerste beroepskeuze was gericht op het toerisme. De verschillende werelddelen en culturen lonkten tot dit avontuur werd ingeruild voor regelmaat, die ik vond in management ondersteunende functies waarin het schrijven van reportages en beleidsstukken uiteindelijk plaatsmaakten voor journalistiek. Avontuurlijk ben ik altijd gebleven. Regelmatig dompel ik me onder in verschillende culturen, want reizen doe ik nog even graag. Maar wel mèt laptop.


Linkedin


Instagram


Envelope


Phone