Als tekstschrijver zoek ik graag de diepere laag. Ik ben altijd benieuwd naar wat iemand beweegt en motiveert. Ik geloof in het toegankelijk maken van teksten zodat de juiste informatie concreet en duidelijk kan worden verwoord. 

Afhankelijk van de doelgroep wil ik informeren, verwonderen, verbeelden, vermaken, verbinden en inspireren. Met een schrijverservaring van meer dan vijfendertig jaar heb ik de meest uiteenlopende teksten geschreven. Zo interviewde ik prachtige en interessante mensen en schreef die verhalen en daarnaast verslagen voor kranten en tijdschriften (Helders Weekblad, Noordhollands, Parool TV, Top Santé en Ariadne at Home). 

Als communicatiemedewerker bij de politie NHN was ik verantwoordelijk voor in- en externe communicatie, personeelsbladen, folders en persberichten en schreef ik veel verhalen voor het bedrijfsblad van het Hoogheemraadschap Noordhollands Noorderkwartier. Samen met Cornell Niks schreef ik het boek: ‘Op de helft van mijn twee levens’.

Op latere leeftijd ben ik Nederlands gaan studeren en ik geef inmiddels al weer enige jaren twee dagen in de week les op de Nederlandse Politieacademie waarbij ik naast klassikale lessen ook studenten individueel begeleid bij het taalprogramma TaalPerfect. Als tekstschrijver is het belangrijk om behalve de juiste woorden ook de juiste toon te vinden. Met mijn inlevingsvermogen weet ik mee te veren en ik kan mijn teksten aanpassen aan de ‘stem’ van het bedrijf. Voor mij is een verhaal pas af als mijn opdrachtgever tevreden is.